Mijn reis begon met het behalen van mijn bakkersdiploma, een ervaring die mijn liefde voor het ambachtelijke vak van bakken heeft versterkt. Doormiddel van mijn passie voor het vakmanschap bakken, heb ik mijn kennis verbreed door de studie Food and Business te volgen, waar ik me verdiept heb in voeding, marketing en zakelijke strategieën. Momenteel rond ik deze studie af, en ik sta klaar voor een boeiende carrière in de voedingsindustrie. Met mijn diploma in Manager Ondernemer Bakkerij en een cursus in ijsbereiding op zak, heb ik een stevige basis gelegd in de wereld van voedselbereiding.
Ik geloof sterk in de kracht van voedsel om mensen samen te brengen en bijzondere herinneringen te creëren. Of je nu op zoek bent naar een prachtige bruidstaart die de smaakpapillen prikkelt of als je een evenement wilt organiseren dat een uitzonderlijke culinaire ervaring biedt, ik sta klaar om mijn expertise te delen. Mijn voortdurende groei en streven naar kwaliteit zorgen ervoor dat elk culinair avontuur dat ik aanga, een smakelijk succes wordt.
Laten we samenwerken om jouw culinaire dromen werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met me op, zodat we kunnen beginnen met het plannen van een heerlijk avontuur!
Mijn naam is Laura, een enthousiaste culinaire professional met een passie voor bakken en een diepe liefde voor voedsel.
Back to Top